додому Новини Черкаси Чиновники Черкас вирішуватимуть, куди перенести квітковий ринок

Чиновники Черкас вирішуватимуть, куди перенести квітковий ринок

0
квітковий павільйон

Сім посадовців Черкаської міської ради вирішуватимуть, куди перенести квітковий ринок, що розташований по вулиці Симоненка біля драматичного театру. Це було зроблено на виконання ухвали Черкаського окружного адміністративного суду. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Черкаської міської ради.

Рішення про демонтаж квіткових павільйонів суд ухвалив ще у січні 2020 року. Проте з того часу жодних дій по прибиранню квіткарів не було зроблено. Обласний драматичний театр звернувся до суду з вимогою визнати бездіяльність черкаський чиновників щодо демонтажу квіткових павільйонів. Суд став на бік театралів і задовольнив скаргу частково.

Виконавчий комітет створив робочу групу, яка і вирішуватиме, куди і коли перенести квіткарів. До робочої групи увійшли перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Тищенко, директор департаменту економіки та розвитку Ірина Удод, головний архітектор міста Віталій Чернуха, начальник управління інспектування Станіслав Коломієць, директор департаменту управління справами та юридичного забезпечення Юрій Гончар, директор комунального підприємства “Черкаські ринки” Тарас Кібало та заступник директора Черкаського драматичного театру Роман Бурлаков.

За попередньою інформацією, квітковий павільйон переїде до будівлі Статуправління.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах під супермаркетом відкриють ярмарок

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version