НовиниЧиновник "заробив" на хабарах понад 40 тисяч гривень (ФОТО)

Чиновник "заробив" на хабарах понад 40 тисяч гривень (ФОТО)

-

- Advertisment -

 

Працівнику обласного відділу охорони водних біоресурсів повідомлено про підозру за отримання неправомірної вигоди, загальна сума якої перевищує 40 тисяч гривень. Про це інформують у прес-службі обласного управління МВС.

Співробітники управління державної служби по боротьбі з економічними злочинами затримали "на гарячому" начальника однієї з дільниць управління охорони використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Черкаській області зі своїм співучасником.

Протягом серпня-вересня 2014 року вони систематично вимагали та отримували від громадянина неправомірну вигоду за безперешкодне право на вилов риби у Кременчуцькому водосховищі. Загальна сума отриманих коштів складає 42 000 гривень.

Правопорушників затримали на території місцевого гаражного кооперативу під час передачі чергової частини грошових коштів у сумі 3500 гривень. У ході огляду місця події в гаражі затриманого держслужбовця, виявили та вилучили 39 сіток. Окрім того, правоохоронців знайшли речовини, які схожі на канабіс та амфетамін. Їх направили на дослідження.

Джерело: УМВС у Черкаській області

Правопорушникам оголошено про підозру у вчиненні тяжкого злочину передбаченого частиною 3 статті 368, частиною 5 статті 27 та частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України. Мірою запобіжного заходу обрали тримання під вартою.

Правопорушникам загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x