НовиниЧеркащинаЧинна заступниця чи активіст: у Черкасах через конкурс шукають...

Чинна заступниця чи активіст: у Черкасах через конкурс шукають головного фінансиста міста

-

- Advertisment -

26 квітня завершився прийом документів на участь у конкурсі на заняття посади директора Департаменту фінансової політики Черкаської міської ради. Декларацію кандидата подали дві особи. Про це пише видання "18000".

Так, на посаду керівника головного фінансового органу Черкас претендує чинна заступниця керівника департаменту Тетяна Харенко. 

Фото progolovne.ck.ua

Ще один претендент – громадський активіст Володимир Костогриз. Серед його доходу – зарплата дружини в Інституті банківської справи та здача майна в оренду.

Поза тим, у соцмережах ця новина викликала бурхливу реакцію містян. Так, черкасці пророкують перемогу саме Тетяні Харенко. Адже її опонент відомий тим, що часто критикує дії міського голови Анатолія Бондаренка і його команди.

А депутат міськради Олександр Радуцький нагадав громаді про результати щорічного оцінювання роботи пані Харенко. Через те, що вона, виконуючи обов’язки голови департаменту на період відпустки Наталі Джуган, проводила трансферти за змінами до бюджету, прийнятими на таємні "канівській" сесії 22 серпня 2018-го. Усе, як свідчить висновок Держаудитслужби, всупереч вимогам постанови суду.

Нагадаємо, попередня директорка Департаменту фінансової політики Наталя Джуган наприкінці березня написала заяву на звільнення. На такий крок після багатьох років роботи у відомстві пішла після конфлікту з заступником міського голови Юрієм Ботнаром. Тоді ж мер Анатолій Бондаренко заявив: проблем з пошуком нового керівника фінансів не буде, на заміщення посади оголосять конкурс.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкаси отримали можливість безкоштовно впроваджувати муніципальні онлайн-сервіси.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський театр по-новому представив глядачеві “Макбет” (ВІДЕО) 

Приміряють образи, повторюють текст та перевіряють декорації. У Черкаському драматичному театрі актори готуються до чергової вистави "Макбет" Шекспіра. Ця постанова...

У Черкасах просять відремонтувати провулок, де колись був посад перед замком

У Черкасах просять засипати ями в одному із найстаріших провулків міста. Відповідну петицію зареєстрували на сайті Черкаської міської ради. «Прохання...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x