додому Новини Кримінал Чигиринського медика судитимуть за розтрачання «ковідних» грошей

Чигиринського медика судитимуть за розтрачання «ковідних» грошей

0
розтрачання

За недбалість під час використання бюджетних коштів, виділених на боротьбу з COVID-19, судитимуть службову особу медичного закладу на Чигиринщині. Про це повідомили в пресслужбі Черкаської обласної прокуратури.

Черкаська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно керівника одного з медичних закладів у Чигирині за фактом службової недбалості під час використання коштів, призначених для боротьби з коронавірусом (ч. 1 ст. 367 КК України).

За даними слідства обвинувачений під час укладення та виконання договору з постачання медичного обладнання не забезпечив перевірку середньої ринкової вартості кисневого концентратора. В результаті оплатив вартість 9 штук за завищеною ціною, що призвело до надмірних витрат – понад 200 тис. грн.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Черкаського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Черкаській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Як повідомяла раніше vikka.ua, у Чорнобаї викрили контрафактний склад

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version