НовиниКриміналЧигиринського медика судитимуть за розтрачання «ковідних» грошей

Чигиринського медика судитимуть за розтрачання «ковідних» грошей

-

- Advertisment -

За недбалість під час використання бюджетних коштів, виділених на боротьбу з COVID-19, судитимуть службову особу медичного закладу на Чигиринщині. Про це повідомили в пресслужбі Черкаської обласної прокуратури.

Черкаська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно керівника одного з медичних закладів у Чигирині за фактом службової недбалості під час використання коштів, призначених для боротьби з коронавірусом (ч. 1 ст. 367 КК України).

За даними слідства обвинувачений під час укладення та виконання договору з постачання медичного обладнання не забезпечив перевірку середньої ринкової вартості кисневого концентратора. В результаті оплатив вартість 9 штук за завищеною ціною, що призвело до надмірних витрат – понад 200 тис. грн.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Черкаського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Черкаській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Як повідомяла раніше vikka.ua, у Чорнобаї викрили контрафактний склад

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x