НовиниЧеркащинаЧигиринці збирають гроші на дрон для військових

Чигиринці збирають гроші на дрон для військових

-

- Advertisment -

Благодійна організація "Волонтери Чигиринщини", яку очолює отець Василь Циріль, оголосила про збір коштів на покупку квадрокоптера на передову. Прилад необхідний підрозділу, в якому служить чигиринець Олег Павлов.

"Він із перших днів на передовій. Зараз воює під Зайцево – там, де лінія розмежування становить всього 60 метрів, – розповідає отець Василь Циріль. – Дрон коштує 31 тисячу гривень, з ним військовим буде значно легше здійснювати свою місію".

Отець Василь Циріль став волонтером із перших днів Революції Гідності – возив туди все необхідне. З початком війни на Сході у гуманітарні поїздки відправлявся фактично кожні два тижні. Нині очолює благодійну організацію і продовжує допомагати військовим. Першим, хто пожертвував гроші на дрон, став депутат Черкаської обласної ради Роман Буданцев.

За словами Василя Циріля, він підтримує їх у деяких проектах підтримки військових – зокрема у виготовленні маскувальних сіток та придбанні інших необхідних речей.

"Із Олегом Павловим я познайомився нещодавно, під час передачі чергової партії маскувальних сіток, – розповідає Роман Буданцев. – Тоді він і розповів про потребу в дроні. Тож закликаю всіх по можливості долучитися до цієї справи, адже це допоможе військовим берегти наш мир і спокій".

Розрахунковий рахунок (в гривнях) благодійної організації "Волонтери Чигирина": м. Чигирин, "Приватбанк" № 26000051514944 МФО 354347, ЄДРПОУ-39948182.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за волонтерську діяльність та допомогу АТО Президент нагородив одного із лісівників Черкащини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Понад 3 600 пасок освятили і передали  із Черкас на передову (ВІДЕО) 

Паски на передову зібрали і передали активні черкасці. До ініціативи долучились майже всі навчальні заклади міста: дитячі садки, школи,...

Де святити паску: список храмів ПЦУ в Черкасах

Перелік храмів ПЦУ, де можна освятити Великодні кошики, опублікували на сторінці Капеланської служби Черкаської ТрО.  Свято-Троїцький кафедральний собор...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x