НовиниЧеркащинаЧетвірка зловмисників викрали в Умані автомобіль (ФОТО)

Четвірка зловмисників викрали в Умані автомобіль (ФОТО)

-

- Advertisment -

До поліції міста Умані звернувся місцевий житель з повідомленням про незаконне заволодіння його автомобілем. Поліцейським, які прибули на місце події, потерпілий розповів, що він залишив свій автомобіль, марки "Тоyоtа Kеmry" 2014 року випуску, на території станції техобслуговування. Вранці він виявив, що автомобіль зник, інформує прес-служба ГУНП у Черкаській області.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники поліції встановили осіб, які вчинили дане кримінальне правопорушення. Ними виявились четверо місцевих жителів, троє з яких раніше вже мали проблеми із законом. Автомобіль поліцейські знайшли в одному із сіл Монастирищенського району.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкащанки "викрали" машину, яку вона неправильно припаркувала.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

32-річний черкащанин загинув у російсько-українській війні

Черкаська громада попрощалася зі старшим солдатом Сергієм Павленком. Захиснику було 32 роки. Про це повідомляє міський голова Черкас Анатолій...

Жителів Черкаської області попереджають про заморозки

На території Черкаської області похолодало. Температура повітря продовжить знижуватися. Про це пише директор Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань. Атмосферний...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x