НовиниЧеркащинаЧетвертий тиждень без знань: через проблеми з опаленням діти...

Четвертий тиждень без знань: через проблеми з опаленням діти на Черкащині не ходять до школи

-

- Advertisment -

У школі в селі Пугачівка Жашківського району школярі молодших класів четвертий тиждень не можуть вийти на навчання через відсутність опалення у закладі. Вчителі – працюють, старшокласникам поскорочували уроки. Про це сайту vikka.ua розповіла місцева жителька Олена Снігур, діти якої через "газове" непорозуміння залишаються без знань.

"Моя дочка ходить у перший клас, син – у третій, – каже жінка. – Директор школи пояснює проблеми з опаленням тим, що ніхто не хоче виділяти кошти на газовий лічильник, хоча вона вже зверталась до всіх відповідних служб, і в обласний центр їздила. Пізніше, нібито кошти на лічильник виділили, але тепер виникли проблеми із його встановленням".

Так, канікули, які почались 22 жовтня, мали тривати тиждень, але затягнулися до чотирьох тижнів. Пані Олена наголошує, що батьки дітей, які сидять вдома, нині ще й змушені платити за шкільну їдальню, оскільки фактично навчання почалось із 5 листопада.

"Саме цього числа учні молодших класів офіційно повинні були приступити до навчання, але подзвонили вчителі і сказали, що в школі холодно, тому діти хай залишаються дома. Сьогодні, 13 листопада, діти знову на офіційних канікулах. На скільки – невідомо", – розповідає мама школярів.

У Жашківській районній раді переконують селян, що кошти на встановлення лічильника виділили, проте самі люди запевняють, що село нічого не отримувало.

"Лічильник у нас зняли ще в серпні і повернули той самий тільки з 2 листопада. Таке враження, що школу взагалі планували відключити від газопостачання", – додає Олена Снігур.

Сільський голова Пугачівки Валентина Мамочка в коментарях стримана і наразі не оголошує дати, коли діти зможуть потрапити у теплу школу.

"Представники газової служби склали акт, згідно з яким повинні були виконатись певні умови. Вони не були виконані ні директором школи, ні вчителями. Склалась ситуація, що газова служба відмовляється без цих умов урегулювати теплопостачання школи. Терміни, коли діти підуть приступлять до навчання у нормальному режимі, – невідомі", – каже Валентина Миколаївна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Сміла досі з холодними батареями.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x