НовиниЧетверта перемога "Мавп" робить черкасців другими в турнірної таблиці...

Четверта перемога "Мавп" робить черкасців другими в турнірної таблиці у Суперлізі (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Під час останньої гри "Черкаські Мавпи" обіграли "Ферро-ЗНТУ" з рахунком 77:72. Про це повідомляє сайт черкаського баскетбольного клубу.

З перших хвилин гри запоріжани очікувано накрутили темп матчу. Черкасці вирішили не пручатися цьому і на очах рідної публіки прийняли подібний виклик. У гостей у ці хвилини була найактивнішою пара Конате-Вільховецький, яка ще в першій десятихвилинці зібрала на двох 13 очок.

Окрім того, ферросплавники вирішили не дати вільно дихнути черкаській передній лінії і дуже кучно зіграли у трисекундній зоні, відкривши периметр. Поки господарі налагоджували свій дальній кидок, "Ферро" лідирував – 16:19. Однак наприкінці періоду влучні триочкові Хемілтона і Завадського допомогли "Мавпам" – 21:19.

Схожа картина гри спостерігалася і у другій десятихвилинці. Команда Большакова намагалася не підпустити "великих" черкащан на небезпечну відстань, а черкасці користалися вільною триочковою дугою і завдяки влучанням здалеку контролювали хід гри. Різниця у ній могла б бути відчутнішою, аби не високий відсоток реалізації Змітровіча, який лише у цій десятихвилинці здобув 10 очок. Знаменним другий період видався і для ще одного форварда: Ігор Крівцов дебютував за "Черкаські Мавпи" і в кількох епізодах навіть зумів підігріти черкаську публіку. Правда, все це було у третій десятихвилинці, на яку "Мавпи" виходили за мінімальної переваги – 39:38.

Зі стартом третього періоду "Мавпи" заграли значно агресивніше. Рівновага кількості підбирань змінилася перевагою на щитах господарів. Причому головним збирачем відскоків у цій грі став розігруючий. Камерон Рандлс взагалі видав високу статистику: окрім сімох підбирань, американець віддав 8 передач та здобув 13 очок. Один з його дальніх, помножений на хорошу результативність Кобця, дав можливість "Мавпам" заволодіти стратегічною перевагою – 62:54. Відразу після цього Крівцов підчищає хибну атаку партнера потужним добиванням згори, а за кілька секунд ставить ефектний блок-шот на підстраховці. Все це дало можливість "Мавпам" отримати двозначну перевагу – 69:59.

Зважаючи на значно рівніший склад і домашній паркет, хтось на початку четвертого періоду міг подумати, що справу зроблено. Однак непоступливий запорізький колектив кинувся натхненно відігравати максимальну різницю у матчі. Шість очок поспіль від Вільховецького та активність Конате зробили свою справу. "Мавпи" дещо неочікувано пропускають ривок суперника – 12:0 – і у середині четвертого періоду уже програють – 69:71.

Не допоміг вивести зі ступора команду навіть тайм-аут Міхельсона. Прокинулися черкасці епізодом пізніше, коли Хемілтон зумів поставити блок-шот ззаду Змітровічу. Після цього емоції у залі закипіли, а вболівальники погнали команду вперед. Витримати такий темп запоріжани уже не змогли. На відміну від результативних важких атак Кальніченка та Ранделса, гості кілька разів схибили. За таких обставин наздогнати окрилених черкасців було фактично неможливо. На останніх хвилинах господарі спокійно довели до перемоги емоційний поєдинок. 77:72 – четверта поспіль перемога "Мавп", яка дарує черкасцям другий рядок турнірної таблиці у Суперлізі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x