НовиниЧетверо черкаських нардепів не захотіли полегшити життя жінкам

Четверо черкаських нардепів не захотіли полегшити життя жінкам

-

- Advertisment -

Сьогодні Верховна Рада ухвалила за основу та в цілому проект Закону про внесення змін до Закону України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" (щодо удосконалення пенсійного забезпечення).

За таке рішення проголосували 256 народних депутатів, пише "Дзвін".

Таким законопроектом пропонується подовжити термін дострокового виходу на пенсію жінок у 55 років, за наявності страхового стажу не менше 30 років до 1 січня 2022 року.

Також законопроектом передбачається, що до 1 січня 2022 року за бажанням пенсіонера за наявності довідки про зарплату для обчислення пенсії також враховуюється зарплата за будь-які 60 календарних місяців страхового стажу підряд до 1 липня 2000 року незалежно від перерв.

Цікаво, що чотири черкаські нардепи за полегшення для жінок не голосували. Згідно із даними сайту Верховної Ради, Владислав Голуб (округ 197, Блок Петра Порошенка) був відсутній на засіданні сесії, а Віталій Чепинога – списочник Блоку Петра Порошенка, Володимир Зубик (округ 195, депутатська група "Економічний розвиток") та Геннадій Бобов (округ 196, депутатська група "Економічний розвиток") на сесії були, але не голосували.

Решта черкаських народних обранців законопроект підтримали: списочники від Блоку Петра Порошенка – Ірина Геращенко, Юлій Мамчур і Микола Томенко, представник "Народного фронту" Максим Поляков, Олег Петренко (округ 194, Блок Петра Порошенка), Валентин Ничипоренко (округ 199, депутатська група "Економічний розвиток"), Антон Яценко (округ 200, депутатська група "Економічний розвиток") та Сергій Рудик (округ 198, позафракційний, член ВО "Свобода") натиснули кнопки "за".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x