НовиниЧерненко: Новий закон про вибори може зіграти злий жарт...

Черненко: Новий закон про вибори може зіграти злий жарт з Одаричем

-

- Advertisment -

Колишній голова Комітету виборців України та чинний народний депутат України Олександр Черненко вважає позитивом те, що в новому Законі про місцеві вибори є те, що міського голову обиратимуть у два тури.

Про це він заявив у коментарі виданню Insider.

"Перший і очевидний плюс – це вибори мерів великих міст в два тури. Це те, за що ми боролися і що змішає карти практично всім чинним мерам обласних центрів – і Львова, і Києва, і Черкас, й інших міст. Тому що навіть якщо зараз вони є лідерами рейтингу, то в умовах двотуровості, все одно в них є антирейтинг, який у другому турі може зіграти злий жарт з ними", – заявив Черненко.

"Друге – це те, що результат виборів встановлюється за партійним рейтингом. Тобто, якщо раніше мажоритарник роздав в достатній кількості гречки, то він майже гарантовано проходив. Тепер же, якщо він купив округ, але його партія не пройшла, то він не отримує мандат", – розповів про ще одну перевагу колишній очільник КВУ.

Нагадаємо, згідно з дослідженням, оприлюдненим дослідницько-аналітичним центром "Енігма" навесні цього року, лідером виборчих симпатій у Черкасах є чинний міський голова Сергій Одарич. Водночас він має значний антирейтинг.

 
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Смілянська громада проведе в останню путь загиблого сержанта

Загиблого захисника Андрія Гнатова проведуть в останню путь у Смілі. Про це повідомляє пресслужба Смілянської міської ради. Андрій Гнатів був...

Черкаські патрульні повернули додому дівчину, яка загубилася

Нещодавно на лінію екстреного виклику 102 звернулася занепокоєна мати, повідомивши, що її донька пішла з дому й не повернулася....

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x