НовиниОсвітаУ Черкасах висадили алею з іспанських дерев

У Черкасах висадили алею з іспанських дерев

-

- Advertisment -

У Долині троянд пройшла акція «Greening of the planet» із висадження 1 мільйона дерев за одну добу. Про це інформує сайт КП «Дирекція парків».

За словами Наталії Щербініної, організаторки проекту озеленення планети у Черкаській області, висадили Алею єднання українців – 12 платанів. До акції приєдналося 30 країн світу.

«У 30 країнах світу в один і той же час висаджують дерева як знак нашої єдності, нашої сили і віри в перемогу. Наші платани закуплялись за кошти меценатів. Зараз разом з нами садять дерева у Хмельницькому, в Чернігові, Кропивницькому, на Волині, лісівники нашої країни, а також активісти в Азербайджані, Болгарії, Німеччині, Великобританії тощо. Дерева садимо різні – на Шрі Ланці, наприклад, садять кокосові пальми», – наголосила Щербініна.

У акції також взяв участь міський голова Анатолій Бондаренко.

«Цей захід вкотре підтверджує, що українці – сильна нація, яка навіть у час війни думає про майбутнє світу і садить дерева. Приємно, що такі акції організовує і проводить наша молодь, бо за нею – майбутнє нашої країни. Саме молодь нині боронить нашу країну у війні, саме вона обирає європейські цінності і рухає нашу країну у бік розвитку демократії, до європейської спільноти», – наголосив Анатолій Васильович.

У КП «Дирекція парків» наголошують, що висаджені платани іспанські – монументальні дерева з розлогою кроною, які виростуть до 20 м і стануть окрасою парку.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині рятувальники зводять укріплювальні дамби

У зоні підтоплення та на понижених прирічкових територіях Черкаської області рятувальники вживають превентивних заходів для запобігання погіршенню ситуації. Про...

Нардеп від Черкащини задекларував понад 1,3 млн грн доходу

Народний депутат України від «Слуг народу» Сергій Нагорняк задекларував за 2023 рік понад 1,3 млн грн доходу. Це зарплата,...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x