НовиниЧеркасиУ Черкасах реабілітують військових із різних областей (ВІДЕО)

У Черкасах реабілітують військових із різних областей (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Війсковий під псевдонімом “Фрукт” захищав Україну. Під час наступу на Херсонщині отримав поранення. Зараз проходить реабілітацію. Він розповідає, що отримав поранення стегна лівої бедрової кістки при мінометному обстрілі.

“Фрукт”, як і багато інших військових, лікується в одному із закладів Черкас. Тут, у травматологічному відділенні, лікарі працюють, щоб поставити захисників на ноги. Медики зазначають: багато військових із вогнепальними пораненнями та травмами різного ступеня тяжкості.

«Переважно госпіталізують військовослужбовців із травмами опорно-рухового апарату. зазвичай це відкриті переломи кісток, які можуть вражати декілька сегментів кісток. Від мілких трубчастих кісток, закінчуючи переломами таза, стегнових кісток. У тому числі й поранення м’яких тканин», – зазначає ортопед-травматолог відділення Іван Кучер.

Тут лікарі не лише проводять лікування, а й реабілітують військових. Працюють із наслідками травм у спеціальній кімнаті на тренажерах. Лікують не лише черкащан. Для реабілітації сюди звертаються військові із різних областей.

«Це наші захисники, які отримали поранення на лінії фронту і є представниками майже всіх областей України, починаючи від Донецької області, закінчуючи Закарпатською, Львівською», –  додав Іван Кучер.

Попри поранення наші захисники не втрачають духу. А чекають одужання і вже будують плани на майбутнє.

“Фрукт” розповідає: «Після етапу відновлення повернусь, звісно, назад, буду воювати далі. А що робити, така життєва позиція в мене. Як почав, так вже до кінця».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x