додому Новини Черкаси Тривають гідравлічні випробування: один із районів Черкас поки без гарячої води

Тривають гідравлічні випробування: один із районів Черкас поки без гарячої води

1

У Черкасах тривають гідравлічні випробування теплових мереж на міцність і щільність, у зв’язку з чим деякі будинки досі без гарячої води. Про це повідомили в пресслужбі виробничого підприємства «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно».

У межах підготовки до наступного опалювального сезону фахівці станції продовжують перевіряти тепломагістралі, аби виявити й ліквідувати найбільш зношені ділянки мережі та запобігти появі поривів узимку.

На сьогодні ремонтна бригада ТЕЦ здійснює завершальні роботи з усунення пошкоджень трубопроводу у Південно-Західному районі Черкас, виявлені під час гідравлічних випробувань.

За період гідровипробувань фахівці виявили 40 пошкоджень теплової мережі, 38 із яких – уже ліквідували. Після заміни критично аварійних ділянок трубопроводу спеціалісти проводять випробування повторно, щоб упевнитися у надійності мережі. Після повного завершення ремонтних робіт буде забезпечено технічну можливість подачі теплоносія задля забезпечення гарячого водопостачання у Південно-Західному районі.

Адміністрація ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно» звертається до містян із розумінням поставитися до тимчасових незручностей. Адже йдеться про якісну підготовку теплового господарства до осінньо-зимових навантажень, щоб опалювальний період 2022—2023 рр. у Черкасах розпочався вчасно.

Нагадаємо, компанія «Нова Якість» повідомила про відсутність гарячої води в 117 будинках Черкас із 4 липня.

1 коментар

  1. Понимаем … Сейчас лето, жарко, можно потерпеть … Меньше будем платить… Зато к зиме будет всё готово.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version