НовиниЧеркасиМерія Черкас хоче продати два приміщення колишніх СУБів

Мерія Черкас хоче продати два приміщення колишніх СУБів

-

- Advertisment -

Два приміщення хочуть виставити на продаж чиновники черкаської мерії. Дозвіл на приватизацію має затвердити міська рада. Відповідні проекти рішення уже зареєстровані на сайті ЧМР.

Перше приміщення – це підвал у будинку по бул. Шевченка, 345. Площа – понад 300 м кв. Нині його орендує ФОП Шаповалов, сплачуючи до міського бюджету 4 200 грн орендної плати. У цьому приміщенні свого часу знаходилася адміністрація СУБ «Митниці». Після ліквідації СУБів і реорганізації комунальних підприємств, це приміщення передали в Департамент економіки та розвитку для подальшої здачі в оренду.

Фото – Сергій Криниця

Друге приміщення – це будівля по вул. Грушевського, 63, площею понад 400 м. кв. Свого часу тут розміщувалася адміністрація КП РЕУ-5. Згодом тут планували відкрити археологічний музей, який нині розташовується в кінотеатрі «Україна». Будівля має певну історичну цінність. Частину приміщень тут орендує ФОП Сергій Підлісний.

Ці приміщення входитимуть до списку приватизації. Форма приватизації – викуп. Це означає, що аукціону мерія Черкас оголошувати не буде, а купівля відбуватиметься шляхом прямого викупу після відповідної оцінки.

Кошти від приватизації надходять до бюджету розвитку, з якого фінансуються ремонти в школах, садочках, реконструкція доріг і тротуарів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, житель Черкас травмувався на пляжі, де нема рятувальників

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Прокуратура вимагає стягнути з підприємств на Черкащині понад 4 млн грн за забруднення повітря

Після виявлення грубих порушень норм законодавства про охорону атмосферного повітря на Черкащині, прокуратура звернулася до суду. Про це повідомляє...

У Черкасах фіксували підвищену концентрацію шкідливих речовин упродовж тижня

Протягом минулого тижня в місті Черкаси спостерігалася перевищена концентрація формальдегіду, аміаку та оксиду азоту, що перевищувало гранично допустимі норми....

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x