НовиниЧеркасиЧеркаси провели в останню путь двох земляків, загиблих на...

Черкаси провели в останню путь двох земляків, загиблих на війні

-

- Advertisment -

У Черкасах попрощалися із двома захисниками України. Захищаючи незалежність і територіальну цілісність України, своє життя поклали штаб-сержант Дмитро Марценюк і молодший сержант Сергій Журка. Про це повідомляє голова Черкаської міської ради Анатолій Бондаренко.

скорбота загинув солдат ЗСУ
kuryer.if.ua

Дмитру Анатолійовичу Марценюку було 37 років. Він закінчив у Черкасах 11 школу. Потім проходив строкову службу у Збройних Силах України.

Дмитро Марценюк був учасником АТО. На захист рідної землі від російських окупантів став ще в 2014 році. Потім була робота на різних посадах та напрямках.

Коли почалося повномасштабне вторгнення, Дмитро Анатолійович був призваний за мобілізацією, служив розвідником-радіотелефоністом.

Життя воїна-захисника обірвалося на Донеччині, внаслідок вогневого контакту із противником. Тепер Дмитро приєднався до Небесної Варти і уже з неба охороняє спокій нашої рідної України.

Сергій Анатолійович Журка народився на Маньківщині. Йому було 53 роки. Закінчив Дніпропетровський технікум автоматики і телемеханіки за спеціальністю «Електронні обчислювальні машини і прилади».

Сергій Анатолійович – учасник АТО. Служив у ЗСУ з 2015 по 2016 рік. У 2017 році знову підписав контракт з однією із військових частин.

Досвідчений воїн, сміливий і мужній захисник поліг у запеклому бою під час артилерійського та мінометного обстрілу. Військовий отримав поранення, несумісні з життям.

Читайте також:

Митець-військовослужбовець із Черкас представив власну виставку у Львові 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x