додому Новини Кримінал 18-річний черкащанин розбещував та шантажував малолітніх

18-річний черкащанин розбещував та шантажував малолітніх

0

Черкащанин у чоловічій вбиральні одного з громадських приміщень вчиняв розпусні дії відносно 4-річної дівчинки. Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області. 

Правоохоронці провели слідчо-розшукові заходи та встановили, що підозрюваним є 18-річний черкащанин. Хлопця затримано та взято під варту.

Працівники Черкаської кіберполіції також з’ясували, що в одному з месенджерів хлопець створив 18 фейкових облікових засобів, які використовував для розбещення. Він видавав себе за малолітню особу, знайомився в інтернеті з дітьми віком від 6 до 11 років та входив до них у довіру.

Під час спілкування схиляв своїх жертв до надсилання особистих фотографій та відео компрометуючого інтимного характеру. Після – починав   шантажувати, вимагаючи нових фото та відеозаписів. Погрожував оприлюднити їх.

Хлопцю загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці закликають батьків бути пильними, звертати увагу на мобільні пристрої та спілкування дітей в мобільних додатках та месенджерах.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version