НовиниКримінал18-річний черкащанин розбещував та шантажував малолітніх

18-річний черкащанин розбещував та шантажував малолітніх

-

- Advertisment -

Черкащанин у чоловічій вбиральні одного з громадських приміщень вчиняв розпусні дії відносно 4-річної дівчинки. Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області. 

Правоохоронці провели слідчо-розшукові заходи та встановили, що підозрюваним є 18-річний черкащанин. Хлопця затримано та взято під варту.

Працівники Черкаської кіберполіції також з’ясували, що в одному з месенджерів хлопець створив 18 фейкових облікових засобів, які використовував для розбещення. Він видавав себе за малолітню особу, знайомився в інтернеті з дітьми віком від 6 до 11 років та входив до них у довіру.

Під час спілкування схиляв своїх жертв до надсилання особистих фотографій та відео компрометуючого інтимного характеру. Після – починав   шантажувати, вимагаючи нових фото та відеозаписів. Погрожував оприлюднити їх.

Хлопцю загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці закликають батьків бути пильними, звертати увагу на мобільні пристрої та спілкування дітей в мобільних додатках та месенджерах.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x