НовиниЧеркасиЯк записатися до лікаря онлайн у Черкасах - інструкція

Як записатися до лікаря онлайн у Черкасах – інструкція

-

- Advertisment -

Пацієнти у Черкасах можуть записуватися до сімейного лікаря, терапевта або записати дитину до педіатра через медичний сервіс Health24. Попередній сервіс онлайн-запису МійМедКабінет, який належав компанії «Health24», більше недоступний до запису пацієнтів. Натомість черкасці та гості міста мають змогу записатися до сімейного лікаря, терапевта або педіатра через медичний сервіс Health24, розроблений за більш сучасними технологіями.

електронний лікарняний медицина
itsider.com.ua

Завдяки Health24 пацієнтові не потрібно звертатися до реєстратури медичного закладу. Достатньо обрати заклад та свого лікаря, вільну дату і час прийому на сайті h24.ua та пройти коротку реєстрацію або увійти. Водночас онлайн-запис не скасовує роботу реєстратури медичного закладу, адже пацієнти, як і раніше, можуть записатися через реєстратуру.

Процес онлайн запису дуже простий, для зручності пацієнтів у закладах розміщені плакати з інструкцією та на моніторах відтворюється відеоролик з інструкцією, як записатися онлайн.

Реєстратури закладів вносять актуальну інформацію про графіки лікарів. Запис автоматично відображається у графіку лікаря в медичній інформаційній системі Health24.

Пацієнти можуть бути впевнені, що їхні дані надійно захищені, оскільки Health24 має найвищий рівень захисту інформації КСЗІ та міжнародний сертифікат ІSO 27001. Запис до лікаря є конфіденційним.

Окрім цього, пацієнти можуть оцінити медичний заклад або роботу лікаря за п’ятибальною шкалою та залишити відгук.

Як записатися до лікаря?

Для онлайн запису пацієнтові необхідно перейти на сайт h24.ua з будь-якого ґаджету (ноутбук/комп’ютер, планшет, телефон), обрати заклад, лікаря, місце прийому, дату та час візиту в графіку, пройти реєстрацію за своїм номером мобільного телефону, вказати свої дані – ПІБ, стать та дату народження (або увійти, якщо користувач вже зареєстрований). Також запис можливий через мобільний додаток Health24 (завантажити можна на Android та IOS).

Як записати дитину до лікаря?

Для того, щоб записати дитину до педіатра, необхідно зайти на сайт h24.ua або завантажити мобільний додаток Health24, зареєструватися або увійти в свій профіль, натиснути “Мій кабінет” і обрати “Мої діти/підопічні”. Додати підопічного”, ввівши дані дитини. Якщо необхідно додати ще одну дитину, необхідно повторити дії. Далі перейти на головний екран та ввести прізвище та ім’я лікаря, до якого плануєте записатися. Обрати лікаря, місце прийому, дату й час прийому, профіль дитини та записати. Якщо необхідно записати ще одну дитину, необхідно повторити дії та обрати інший час.

Електронна карта пацієнта

На першому прийомі лікар здійснює верифікацію карти пацієнта, адже ніхто немає доступу до медичних даних пацієнта, тільки лікар, який підписує медичний запис власним КЕП (кваліфікованим електронним підписом) і відправляє дані до Центральної бази даних eHealth. Після першого візиту та верифікації даних лікарем — в електронному кабінеті пацієнта на сайті h24.ua та в мобільному додатку Health24, окрім візитів, відображатимуться також медичні дані.

Пацієнт може переглянути інформацію про медичні записи, діагнози, алергії, щеплення, електронні рецепти та лабораторні дослідження. Найближчим часом в електронній карті пацієнта відображатимуться також електронні направлення та рекомендації лікаря.

Для того, щоб перейти до електронної медичної карти, необхідно натиснути на «Мій кабінет» та на власне ім’я та прізвище. Якщо пацієнт заходить в свою електронну медичну карту вперше, необхідно заповнити свої дані і перейти за посиланням в електронній скриньці.

Куди пацієнти можуть звернутися за допомогою з онлайн записом?

У разі виникнення питань стосовно запису до лікаря пацієнти можуть звернутися до реєстратури медичного закладу, де з радістю допоможуть у вирішенні питань, або зателефонувати на гарячу лінію Health24 0 800 756 856 (безкоштовно з усіх мобільних операторів), де також відкриті до пропозицій щодо вдосконалення сервісу.

КНП «Перший Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»:

Реєстратура: тел. 31-98-38

Реєстратура педіатричної амбулаторії: тел. 31-98-44, 31-98-45

 

КНП «Другий Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»:

Реєстратура: тел. 31-22-32, 31-23-40, (063) 184 11 28

Реєстратура педіатричної амбулаторії: тел. 31-66-41, 31-68-12,

(063) 475 19 29

 

КНП «Третій Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»:

Реєстратура: тел. 64-16-16, 71-16-18, 31-66-67

 

КНП «Четвертий Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»:

Реєстратура: тел. 37-11-17

 

КНП «Пятий Черкаський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»:

Реєстратура: тел. 31-97-40, 31-94-39,  31-97-44

Реєстратура педіатричної амбулаторії: тел. 31-99-11, 31-94-16

 

Дивіться також:

У Черкасах змінили платформу для онлайн-запису до сімейного лікаря (ВІДЕО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x