додому Новини Черкаси У Черкасах зупинили двох нетверезих водіїв, які порушували комендантську годину

У Черкасах зупинили двох нетверезих водіїв, які порушували комендантську годину

0

Вихідними у Черкасах патрульні виявили двох нетверезих водіїв, які вчиняли подвійне порушення – порушували комендантську годину та керували автомобілями у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області.

Один із порушників був за кермом автомобіля ВАЗ 21063. Патрульні поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували водію пройти огляд за допомогою приладу Драгер. Результат виявився значно вищим за норму – 1,71 проміле. Проте водій не погодився із результатом тесту та вимагав професійну перевірку від лікаря-нарколога, яка підтвердила його алкогольний стан.

На зображенні може бути: текст

Інший інцидент стався на бульварі Шевченка, де інспектори помітили автомобіль Kia Rio, кермувальник якого порушував комендантську годину. Також водія виявили у стані алкогольного сп’яніння. Результат огляду на пристрої Драгер склав 1,87 проміле.

На зображенні може бути: текст

Обом водіям були складені адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) Кодексу України про правопорушення.

Загалом протягом минулого тижня 26 осіб отримали адміністративні санкції за порушення статті 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) Кодексу України про правопорушення. Матеріали цих справ направлені до суду для подальшого розгляду.

Читайте також:

ДТП на Звенигородщині: водій легковика помер на місці

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version