додому Новини Черкаси У Черкасах змінили платформу для онлайн-запису до сімейного лікаря (ВІДЕО)

У Черкасах змінили платформу для онлайн-запису до сімейного лікаря (ВІДЕО)

0
Запис до лікаря Черкаси

Запис до сімейного лікаря, терапевта чи педіатра у Черкасах відтепер доступний на платформі Health24. Йдеться про прийом у спеціалістів п’яти міських поліклінік. Сервіс МійМедКабінет більше недоступний для запису пацієнтів. Інформує власний кореспондент ВІККА.

Запис до лікаря Черкаси

НАДІЯ ГЕТЬМАН / В.О. ДИРЕКТОРА ДЕПАРТАМЕНТУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ТА МЕДИЧНИХ ПОСЛУГ ЧМР

Удосконаленню немає меж. В тому числі, в інформатизації всіх галузей нашого життя. Тому всі наші центри первинної медико-санітарної допомоги співпрацюють із фірмою Хелс24.

Запис до лікаря Черкаси

Щоб записатися до лікаря, потрібно зайти на сайт або мобільний додаток Хелс 24. При цьому не потрібно звертатися до реєстратури. Також онлайн можна залишити відгук про роботу лікаря чи медзакладу.

Завідувачка відділенням у другій черкаській поліклініці каже, до електронних систем лікарі звикли. У базі зберігаються дані про діагнози, алергії, щеплення, рецепти та лабораторні дослідження.

ОЛЬГА КОВАЛЬЧУК / ЗАВІДУВАЧКА ВІДДІЛЕННЯМ ЗАГАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ СІМЕЙНОЇ МЕДИЦИНИ

Корисна програма і для лікарів, і для пацієнтів. Електронна картка відкривається і є інформація про стан здоров’я пацієнта, який на декларації у сімейного лікаря, терапевта, педіатра. 

Запис до лікаря Черкаси

За словами комерційного директора компанії «Health24», їхнім сервісом зараз користуються близько 500 державних медичних установ у всіх областях України. А це майже 13 мільйонів пацієнтів.

ІВАН БУЛІ / КОМЕРЦІЙНИЙ ДИРЕКТОР «HEALTH24»

Закладам дуже важливо, щоб пацієнтам було зручно. Від цього залежить, наскільки сервіс для пацієнта буде кращий. Якщо пацієнту зручно записатися, він прийде сюди, а не в приватну клініку. Тому заклади конкурують і їм потрібно дати кращий сервіс. Вони супер ідуть на співпрацю.

YouTube video player

Олеся Омельченко, Іван Дуда, Телеканал ВІККА

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version