НовиниЧеркасиПісля перемоги «Черкаські Мавпи-Дніпро» поступились «Запоріжжю»

Після перемоги «Черкаські Мавпи-Дніпро» поступились «Запоріжжю»

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи-Дніпро» поступились «Запоріжжю» у стартовому матчі другого ігрового дня луцького бабла з рахунком 68:80. Цей матч обіцяв бути цікавим, оскільки обидві команди мали приблизно рівні шанси на перемогу, інформує сайт «Черкаських Мавп».

Поєдинок розпочався непросто для команди Валерія Плеханова, але схоже, що вони були відповідно підготовлені до гри. Черкаські Мавпи в перших хвилинах матчу виглядали досить переконливо, реалізовуючи свої атаки з-за периметра та виводячи команду вперед. Проте «Запоріжжя» відповіло на це щільним пресингом на різних частинах майданчика, що призвело до семи втрат у стартовій чверті для Мавп. Завдяки результативності гравців стартової п’ятірки та високому відсотку влучань в гру (52% проти 30%), «Запоріжжя» завершило першу чверть з перевагою 24:18.

У другій десятихвилинці «Запоріжжя» збільшило свою перевагу до 12 очок, але «Черкаські Мавпи-Дніпро» відновили свою точність здалеку за допомогою кидків Кальніченка та Далкорта. Після першої половини гри, рахунок становив 41:42 на користь «Запоріжжя».

У третій чверті обидві команди чергувались у лідерстві, проте запоріжці мали перевагу у швидкості, що дозволило їм піти на останню перерву з рахунком 60:55.

У заключній чверті «Запоріжжя» продемонструвало ще більш переконливу гру і здобуло заслужену перемогу. Команда з Запоріжжя зробила значно менше втрат, ніж їх суперник – 12 проти 28. Важливою була і їх перевага в перехопленнях – 16 проти 6.

Завтра, 2 листопада, «Черкаські Мавпи-Дніпро» зійдуться в поєдинку із «Будівельником», в завершальному матчі луцького баблу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Уманщині провели в останню путь захисника України

Мешканці села Краснопілка попрощалися з військовим, який загинув на Харківщині. Олександра Швеця проводжали в останню путь 11 травня. Про...

Черкаські спортсмени здобули нагороди чемпіонату України з військово-спортивних єдиноборств

У Києві відбувся чемпіонат України з військово-спортивних багатоборств, дисципліна — бойове двоборство. Про це повідомили в пресслужбі відділення НОК...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x