НовиниЧеркасиУ Черкаському художньому музеї діє виставка молодих митців

У Черкаському художньому музеї діє виставка молодих митців

-

- Advertisment -

У Черкаському художньому музеї відбулось відкриття Всеукраїнської виставки «Молодіжна мистецька палітра». Повідомляють на сторінці музею.

виставка Черкаси
facebook.com/cherkasy.art.museum

Кожного січня музей «Кобзаря» спільно з Творчою спілкою «Черкаська обласна організація Національної спілки художників України» проводить виставку молодих художників.

Цього року виставка відбувається вшосте і саме в цей раз має статус Всеукраїнської. Національна спілка художників України проголосила в 2023 році про відродження Молодіжного об’єднання художників та мистецтвознавців і закликала професійних художників активно працювати з молоддю.

facebook.com/cherkasy.art.museum

Черкаський обласний художній музей разом з музеєм Кобзаря приймають в своїх стінах цьогоріч Всеукраїнську виставку «Молодіжна мистецька палітра».

Серед учасників виставки — голова і члени Молодіжного об’єднання м. Києва, художники з Кам’янки та Вінниці, а також молоді художники та студентство м. Черкас.
Цікаві дипломні проєкти та проєктну графіку представили студенти Черкаського державного технологічного університету, завідувачка кафедрою, професор Яковець Інна. Живописні, графічні та фото роботи — студенти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, завідувачка кафедрою, доктор Полудень Лілія. А також на виставці представлено роботи студентів Черкаського державного бізнес-коледжу та Черкаського художньо-технічного коледжу.
Арткуратор, голова Черкаського відділення молодіжного об’єднання Спілки художників України — черкаський художник Володимир Яковець.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x