додому Новини Черкаси Черкаський театр по-новому представив глядачеві “Макбет” (ВІДЕО) 

Черкаський театр по-новому представив глядачеві “Макбет” (ВІДЕО) 

0

Приміряють образи, повторюють текст та перевіряють декорації. У Черкаському драматичному театрі актори готуються до чергової вистави “Макбет” Шекспіра.

Ця постанова показує, як влада міняє людину. Середньовічний сюжет намагалися осучаснити. Прем’єра відбулась ще взимку, відтоді охочих потрапити на виставу побільшало.

садаклієвСТАНІСЛАВ САДАКЛІЄВ, РЕЖИСЕР 

Позитивні відгуки, пишуть і в соціальних мережах і особисто діляться. Ну власне те, що вже 4 вистава і 4 sold out. Це каже, що нашому глядачу все сподобалось і він радий приходити не один раз на цю виставу.

Наразі актори готуються до чергової вистави. Попри задоволені відгуки глядачів, актори зізнаються, що вистава є досить складною.

ЯКІВ КУЧЕРЕВСЬКИЙ, АКТОР

Я до сих пір мучаюсь з цим персонажем. Тому що це Шекспір, тому що це Макбет, він надто складний. 

макбет шекспір черкаси

«Залізну леді» грає Олена Брехаря. Говорить, героїня по духу їй не близька

ОЛЕНА БРЕХАРЯ, АКТОРКА

По життю я дуже добра і справедлива людина, я не люблю такі речі. А героїня моя, вона дуже властива жінка, вона хоче стати королевою, хоче керувати всім. Вона керує чоловіком, хоча кохає його, але задля корони вона робить все можливе.

YouTube video player

Вистава порушує ті питання, які актуальні і сьогодні. Не лише захопливий сюжет, але й мотивація замислитися. Тож артисти  запрошують відвідати виставу.

ЯКІВ КУЧЕРЕВСЬКИЙ, АКТОР 

Треба грати такі вистави, треба показувати глядачу такий матеріал складний. Щоб не розслаблялися, щоб ми озираючись на минуле, не втратили свого майбутнього.

Анна Білик, Геннадій Емельянов, Телеканал ВІККА

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version