додому Новини Освіта Черкаський школяр здобув 2 місце на Міжнародному фестивалі інженерії та науки

Черкаський школяр здобув 2 місце на Міжнародному фестивалі інженерії та науки

0

Черкаські школярі представили своє місто та заклади на Міжнародному фестивалі інженерії, науки та технологій «I-FEST», що проходив у Тунісі. Діти мають успішні результати. Про це повідомляє Департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР

Один із переможців – учень 10 класу Черкаського фізико-математичного ліцею Ілля Андрушко здобув срібло фестивалю у категорії «Інженерія» за проєкт «Розробка апаратно-програмного комплексу для детектування коректності осанки».

Науковий керівник школяра – Дідук Віталій Андрійович, кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій ННІ інформаційних та освітніх технологій ЧНУ ім. Богдана Хмельницького.

Нагадаємо, що Міжнародний фестиваль інженерії, науки та технологій «I-FEST» відбувся з 22 до 28 березня в місті Махдія (Туніс). Крім Іллі в конкурсі взяли участь учень 11-класу Черкаської спеціалізованої школи №28 ім. Т.Г. Шевченка Володимир Борисенко та учень 11-В класу Черкаської гімназії №31 Денис Громовий і отримали відзнаки фестивалю.

Читайте також:

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version