додому Новини Черкаську владу чекає мілітаризація – експерт

Черкаську владу чекає мілітаризація – експерт

0

Мілітарізацію місцевої влади прогнозує голова обласної Спілки воїнів АТО Олександр Тихонов. Представник військової спільноти Черкащини впевнений, що серед демобілізованих є люди, що не лише захистять права воїнів АТО та їхніх сімей у місцевих органах влади, а й чи не краще за інших зможуть відстояти принципи демократії та права, за які воювали на Сході.

"Ми звикли до того, що хтось повинен щось для нас зробити. Але на сьогоднішній день я розумію, що треба і нам включатися у ці процеси. Скоро вибори. Я хочу, щоб нормальні наші хлопці зайшли в цю владу і змінювали її", – зазначив у коментарі vikka.ua Шполянський районний військовий комісар Олександр Тихонов, який очолює обласну Спілку воїнів АТО.

"Держава – це абстрактне поняття. По суті держава – це ми і саме ми повинні її створювати", – говорить комісар, та наголошує, що серед його знайомих є справжні герої, які неодноразово йшли на свідомий ризик, відстоюючи інтереси України.

Крім того, на думку Олександра Тихонова, присутність воїнів у владі не дасть забути подвиг героїв АТО. У досвідченого військового, який за радянських часів побував на війні в Афганістані, є підстави турбуватися про це. "Воїни, що тоді повернулися з Афганістану, були героями. Але пройшов час, відбулися зміни у суспільстві, і нам сказали, що нас туди не посилали", – сказав Олександр Тихонов та додав, що неможна допускати до української влади ті сили, котрі будуть намагатися так само змінити національні цінності.

Детальніше про особливості адаптації до невоєнного життя черкаських АТОвців читайте у статті "Бійці з зони АТО: між вдома війнами"

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version