НовиниЧеркаську самооборону намагаються дискредитувати?

Черкаську самооборону намагаються дискредитувати?

-

- Advertisment -

Правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження за фактом підроблення печатки "Самооборони Майдану" та документів організації. Активісти вважають, що їхню організацію намагаються дискредитувати. Про це повідомляє видання "Про все".

– Протягом 2 місяців не може пройти перереєстрація голови організації "Самооборона Майдану". 11 червня було проведено загальні збори, на яких керівником ГО було обрано Олега Скалька. До цього в організації було три координатори. Після цього Олександр Чигарьов вийшов з неї. Він передав статут (в якому було зазначено, що він реєстрував цю організацію), витяг по організації. Коли йому поставили запитання про печатку, то він сказав, що печатки немає, щоб ми самі її робили. 8 серпня ми звернулися до реєстраційної служби щодо перереєстрації голови організації. Там нам зазначили, що у нас немає печатки, і ми повинні її виготовити. Ми все зробили. 12 серпня ми мали прийти і отримати наші документи, але нам сказали, що реєстратора немає на місці, і перенесли дату видачі на 14 серпня. Цього дня нас зустрів начальник міського управління юстиції і на особистому прийомі повідомив нам, що він особисто перевіряв наші документи і не побачив жодних перешкод, щоб зробити перереєстрацію. Тому 15 серпня вранці ми зможемо отримати усі необхідні документи. 15 серпня в реєстраційній службі мені повідомили, що на мене відкрито кримінальну справу. А заяву на мене про підроблення печатки організації подав Олександр Чигарьов, – розповів під час прес-конгференції Олег Скалько.

За його словами, у заяві було зазначено, що Олександр Чигарьов близько 11.30 дізнався від начальника реєстраційної служби управління юстиції в Черкаській області, що Олег Скалько підробив печатку ГО "Самооборона Майдану" і використовує підроблені документи в державних установах.

– У реєстраційну службу було подано лист від слідчого про призупинення усіх реєстраційних дій, пов’язаних із "Самообороною Майдану" в області. 18 серпня Соснівським районним судом на основі клопотання слідчого було винесено ухвалу про вилучення печатки організації. 21 серпня ми отримали ухвалу. 26 серпня ухвалу було оскаржено. У реєстраційній службі документів нам так і не надали. Згодом слідчий направив до реєстраційної служби лист з проханням, щоб вони не створювали перешкод і дали нам зареєструвати організацію і видати документи. 11 вересня ми мали отримати їх, в чому нас завірив її керівник, проте там нам повідомили, що їм надійшов ще один лист від слідчого, де він знову зупиняє усі дії реєстрації у зв’язку з новими обставинами, які потрібно перевірити, – зазначив самооборонівець.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах водійка врізалася в припарковане авто

Учора, близько 16-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Хрещатик за участі трьох автомобілів....

День Вишиванки у центрі Черкас — як це було (ФОТОРЕПОРТАЖ)

З нагоди Дня Вишиванки черкащани зібралися у сквері Юність, вдягнені у національний одяг. Тут влаштували мистецькі виставки, музичні та...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x