НовиниЧеркащинаЧеркаською водонапірною вежею помилуються у Парижі (ФОТО)

Черкаською водонапірною вежею помилуються у Парижі (ФОТО)

-

- Advertisment -

Фото черкаської водонапірної вежі буде представлене на Міжнародній виставці мистецтва фотографії у Парижі. Про це повідомляє прес-служба КП "Черкасиводоканал".

Так, КП "Черкасиводоканал" відвідала група дітей із міста Сєвєродонецьк Луганської області, яких зацікавила родзинка нашого міста – Черкаська водонапірна вежа Шухова. Зустріч відбулася в рамках проекту "Фотопрактика по всій Україні". 

Група дітей із 12 чоловік разом із керівниками подорожують по всій країні. Мета проекту – навчити дітей фотографувати, передавати у світлинах образи гостинного, багатогранного, сильного, щасливого світу, його історію та розвиток. У кожному новому місті вони знайомляться з історичними та культурними пам’ятками, які відтворять у своїх світлинах.

Прибувши до нашого міста, їх зацікавили різні об’єкти, серед яких – водонапірна вежа Шухова. Діти відвідали територію міського "водопарку", де фахівець ознайомив їх з історією підприємства, з його розвитком протягом столітнього існування та з сучасною його структурою. Особливу увагу приділили історії самої вежі.

Надалі фотографії будуть представлені на виставці у місті Сєвєродонецьк, а потім їх передадуть до міста, яке приймало групу юних фотографів. Так вже у 2019 році фотороботи будуть представлені на щорічній Міжнародній виставці мистецтва фотографії "PARIS PHOTO" у Парижі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, відома письменниця з Черкас втретє одружилася.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Майже 200 черкаських аграріїв залучили кредити на розвиток господарства

З початку року 197 аграріїв Черкаської області отримали понад 805 млн гривень банківських кредитів на розвиток господарств. Про це...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x