НовиниЧеркаському депутату погрожують за ініціативу демонтувати радянські знаки у...

Черкаському депутату погрожують за ініціативу демонтувати радянські знаки у Черкасах

-

- Advertisment -

Депутат Черкаської міськради від "Свободи" Юрій Ботнар отримав лист з погрозами. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Отримав у Черкаській міській раді лист на своє ім'я від нєгодующіх ватніків з погрозами. Дякую, додали мені віри у те, що все роблю правильно і близький той час, коли Черкаси та уся Україна позбудеться совєцької, знущальної щодо українців, символіки", – написав він у соцмережі.

Нагадаємо, депутат просив міського голову Сергія Одарича розглянути питання демонтування п'ятикутної зірки зі стели, яка знаходиться на перехресті вулиць 30-річчя перемоги та Смілянська. Однак, у департаменті архітектури, містобудування та вуличної інфраструктури повідомили, що п'ятикутну зірку у Південно-західному районі не мають підстав демонтувати.

Окрім того, з проханням прибрати з фасаду будівлі установи радянські зірки та серпи і молоти до Валентини Коваленко звернувся депутат Черкаської облради від ВО "Свобода" Олександр Лошков.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x