додому Новини Черкащина Черкаському аеропорту хочуть придбати пожежні автомобілі

Черкаському аеропорту хочуть придбати пожежні автомобілі

0

Для продовження сертифікату в статусі "міжнародний", для КП "Аеропорт-Черкаси" необхідно придбати три пожежні автомобілі. Про це повідомляє Інфоміст.

"Ми реалізовуємо комплекс дій для продовження серифікату для нашого аеропорту. Нагадаю, що у вересні закінчується термін сертифікації. Від державної комісії ми отримали деякі зауваження, які треба усунути. Щоб отримати вищий рівень сертифікації, нам треба мати в розпорядженні 3 пожежні автомобіля. Кожний новий автомобіль коштує більше як 3 млн грн. Були б кошти – ми б, звичайно, купили нові. На території України продають сертифіковані реконструйовані автомобілі ЗІЛ-130. Один за майже 700 тис грн ми придбаємо через "АТП Черкаської обласної ради" за залишки коштів. Аеропорту ці кошти передати не можемо, бо є боргові зобов’язання. Інші закуплять через управління транспорту Черкаської ОДА через субвенцію. Таким чином ми придбаємо 3 автомобілі і підтвердимо сертифікацію", – розповів перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко.

Заступник додав, що попередньо на сесіях виділяли 2 млн грн на технічні умови по проектуванню щодо реконструкції "Аеропорту-Черкаси" та 850 тис грн на вдосконалення матеріально-технічної бази. Також Тарасенко повідомив, що для аеропорту придбали помпу та збираються провести розмітку.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині запрацював військовий аеродром.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version