НовиниЧеркасиЧеркаського посадовця підозрюють у службовій недбалості щодо ремонту ДЮСШ

Черкаського посадовця підозрюють у службовій недбалості щодо ремонту ДЮСШ

-

- Advertisment -

Обвинувальний акт стосовно колишнього посадовця одного з департаментів Черкаської ОДА скеровано до суду. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

Прокурори Черкаської окружної прокуратури скерували до суду обвинувачення за фактом вчинення службової недбалості, що завдало тяжких наслідків охоронюваним законом державним інтересам (ч. 2 ст. 367 КК України).

Обвинувачений упродовж 2018 – 2019 років під час реконструкції та добудови спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи у м. Черкаси допустив відхилення від проектної документації та застосування матеріалів, які не передбачені проектом. Це призвело до неможливості подальшої добудови й використання спортивних залів за їхнім цільовим призначенням без виконання робіт з цілковитого демонтажу деяких несучих конструкцій або без внесення змін до проектної документації в частині підсилення існуючих несучих конструкцій.

Неналежно виконані роботи були повністю оплачені за рахунок держави, тож бюджету завдано збитків на загальну суму більш ніж 1,8 млн грн.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Як повідомляла раніше vikka.ua, стало відомо, коли транспорт у Черкасах їздитиме за новими цінами

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x