додому Новини Черкаських тролейбусників одягли в новий спецодяг (ФОТО)

Черкаських тролейбусників одягли в новий спецодяг (ФОТО)

0

Усіх працівників комунального підприємства "Черкасиелектротранс" забезпечили новенькими комплектами форми й спецодягу. Їхнє виготовлення взяло на себе публічне акціонерне товариство "Азот" у рамках підписаної з владою міста у квітні цього року Угоди про співпрацю та партнерство, повідомляє пресс-служба Черкаського МВК.

Ця форма віднині слугуватиме в роботі кондукторам і водіям тролейбусів, а ще – слюсарям. Серед презентованого їм одягу є й сигнальні жилетки.

За словами голови правління ПАТ "Азот" Віталія Склярова, співпраця між містом і їхнім підприємством триватиме й надалі. У планах на найближчих рік – ремонт майстерень і побутових приміщень КП "Черкасиелектротранс". Утім, наголошує він, їхнє співробітництво з містом не обмежуватиметься підтримкою тільки цього підприємства.

Шили презентований одяг фахівці дочірнього підприємства "Хімік" (яке працює на території "Азоту"). Як наголосив Віталій Скляров, кожен із тих, хто отримав нову форму, упродовж двох тижнів зможуть, у разі такої необхідності, за індивідуальними побажаннями "підігнати" її під розміри одягу кожного з працівників.

Міський голова Анатолій Бондаренко зазначив, що для черкаського бюджету таке оновлення форми комунальному підприємству могло б обійтися щонайменше в мільйон гривень. Натомість завдяки такій допомозі ці кошти будуть спрямовані на інші нагальні проблеми.

Як повідомляв сайт vikka.ua, через ями на дорогах у Черкасах можуть зупинитися тролейбуси.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version