НовиниЧеркаських тролейбусників одягли в новий спецодяг (ФОТО)

Черкаських тролейбусників одягли в новий спецодяг (ФОТО)

-

- Advertisment -

Усіх працівників комунального підприємства "Черкасиелектротранс" забезпечили новенькими комплектами форми й спецодягу. Їхнє виготовлення взяло на себе публічне акціонерне товариство "Азот" у рамках підписаної з владою міста у квітні цього року Угоди про співпрацю та партнерство, повідомляє пресс-служба Черкаського МВК.

Ця форма віднині слугуватиме в роботі кондукторам і водіям тролейбусів, а ще – слюсарям. Серед презентованого їм одягу є й сигнальні жилетки.

За словами голови правління ПАТ "Азот" Віталія Склярова, співпраця між містом і їхнім підприємством триватиме й надалі. У планах на найближчих рік – ремонт майстерень і побутових приміщень КП "Черкасиелектротранс". Утім, наголошує він, їхнє співробітництво з містом не обмежуватиметься підтримкою тільки цього підприємства.

Шили презентований одяг фахівці дочірнього підприємства "Хімік" (яке працює на території "Азоту"). Як наголосив Віталій Скляров, кожен із тих, хто отримав нову форму, упродовж двох тижнів зможуть, у разі такої необхідності, за індивідуальними побажаннями "підігнати" її під розміри одягу кожного з працівників.

Міський голова Анатолій Бондаренко зазначив, що для черкаського бюджету таке оновлення форми комунальному підприємству могло б обійтися щонайменше в мільйон гривень. Натомість завдяки такій допомозі ці кошти будуть спрямовані на інші нагальні проблеми.

Як повідомляв сайт vikka.ua, через ями на дорогах у Черкасах можуть зупинитися тролейбуси.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x