додому Новини Черкащина Черкаських студентів примушують голосувати за проекти "Громадського бюджету"?

Черкаських студентів примушують голосувати за проекти "Громадського бюджету"?

0

Студенти Черкаського державного технологічного університету заявляють, що отримали SMS-розсилку з "наказом" для тих, хто має місцеву прописку, віддати свій голос за два проекти "Громадського бюджету". Як доказ продемонстрували скріншоти SMS-повідомлень. Про це написав у Facebook громадський активіст Костянтин Мірошниченко.

"Мені це повідомлення скинув знайомий. Він говорить, що проекти роблять для реклами університету, а агітує голосувати – студентське самоврядування", – розповідає він.

Мова йде про проекти зі створення smart-зупинки громадського транспорту на зупинці "Університет" напроти ЧДТУ та поліфункціональне "розумне" місце для відпочинку Smartrest – біля першого корпусу вишу.

"Справа в тому, що це дипломні роботи бакалаврів ЧДТУ. Фото проектів розміщені в холі першого корпусу університету, там і є ця інформація. Звичайно, що це особистий вибір кожного, але в першу чергу університет підтримує саме ці проекти", – коментує громадський активіст Даниїл Майоров.

Водночас у прес-службі ЧДТУ говорять, що вперше чують про те, що за проекти студентів змушують голосувати.

Нагадаємо, з 1 листопада розпочалося голосування за проекти "Громадського бюджету". Віддати свій голос містяни можуть на сайті для голосування до 14 листопада. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах склалася критична ситуація з виконанням проектів "Громадського бюджету".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version