НовиниЧеркасиЧеркаських патрульних привітали із річницею служби

Черкаських патрульних привітали із річницею служби

-

- Advertisment -

Уже сім років у Черкасах та області працює патрульна поліція. 1 березня 2016 року на площі Богдана Хмельницького молоді вартові порядку урочисто прийняли присягу на вірність українському народові. Повідомляє Черкаська міська рада.

Розпочалися урочисті збори з хвилини мовчання, де згадали всіх героїв, які віддали життя при виконанні своїх службових обов’язків заради мирного майбутнього.

патрульна поліція

Захисників правопорядку відзначили грамотами, подяками й медалями. Деякі з поліцейських отримали чергові спеціальні звання.

Від імені міського голови патрульних привітав перший заступник міського голови Сергій Тищенко.

– Кожен із вас у свій час приєднався до лав нової патрульної поліції, оскільки прагнув стати й став частинкою революційних змін у нашій державі. І тепер ви з честю та гідністю несете службу, вам довіряє суспільство. Ви на межі можливостей 24 години на добу й сім днів на тиждень працюєте для того, аби черкаські вулиці були безпечними, – сказав він у своєму вітальному слові. – Нині ж, коли на українську землю прийшов цинічний та безжальний російський агресор, багато з вас боронять Україну. Ми ж зі свого боку завжди відкриті до співпраці з поліцією.

За високі досягнення в роботі та особисту хоробрість Сергій Тищенко вручив 13 поліцейським міські відзнаки. Нагрудні знаки «За мужність і героїзм» отримали бійці, які разом із побратимами давали відсіч ворогу на передовій. Ними нагородили Олександра Баска, Олександра Задою, Руслана Мельника.

Натомість за допомогу й підтримку поліцейських начальник управління патрульної поліції в Черкаській області Олександр Кокоба передав подяку міському голові Анатолію Бондаренку.

– За сім років служби в нас відбулося багато різних подій. У нас є досягнення, є помилки. Ми розвиваємось і вдосконалюємося, – прокоментував Олександр Кокоба. – Дякую за вірність присязі кожному, хто  служить і захищає.

Він додав, що нині в лавах їхнього підрозділу служать поліцейські, які захищали Маріуполь, «Азовсталь», повернулися із полону.

Вартових порядку привітали також начальник обласної військової адміністрації Ігор Табурець та начальник ГУ Національної поліції в Черкаській області Вячеслав Гурін.

t.me/cherkaskaODA

– На сьогодні маємо ще більше викликів через війну. Але наш пріоритет незмінний – безпечна Черкащина. Бажаю і надалі крок за кроком виправдовувати кредит довіри, який Патрульна поліція отримали на своєму старті від черкащан! – зазначив керівник ОВА Ігор Табурець.

Читайте також:

Військового з Чорнобаю нагородили відзнакою «Срібний хрест»

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x