НовиниЧеркаських нацгвардійців нагородили за патрулювання на Одещині (ФОТО)

Черкаських нацгвардійців нагородили за патрулювання на Одещині (ФОТО)

-

- Advertisment -

У Болградському районі нагородили співробітників Національної гвардії України Болградському районі нагородили нацгвардійців, які спільно з відділенням місцевої поліції патрулювали Болградський район, пише Вolgrad.net.

З початку квітня зведена рота Національної гвардії України з Черкаської, Чернігівської та Житомирської областей дислокувалася на території Болградського району.

Основна мета її полягає в захисті і охороні життя, прав, свобод і законних інтересів громадян України, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки.

З метою ротації зазначена рота закінчила свою службове відрядження в м. Болград. Надалі їх замінять колеги з Одеси.

В .о. голови Болградської районної державної адміністрації Денис Мусієнко спільно із заступником Болградської районної ради Михайлом Садаклієвим, заступником міського голови Михайлом Вакуловим і начальником відділення поліції Сергієм Зайковим подякували військовим за сумлінне виконання службових обов'язків, зразкову військову дисципліну, сприяння в охороні громадської безпеки громадян, вагомий внесок у боротьбу зі злочинністю на території Болградського району та нагородили грамотами особовий склад військових частин Національно гвардії України.

Подякувавши за службу не тільки на території Болградського району, а й усієї України в. о. голови Болградської районної державної адміністрації Денис Мусієнко зазначив, що місцева влада, завжди намагаються допомогти нашим військовослужбовцям, представникам Нацгвардії, правоохоронним органам і в першу чергу учасникам АТО.

"Але напевно як би ми не старалися і скільки б ми не робили, неможливо оцінити і неможливо еквівалентно надати таку ж допомогу, яку ви надаєте нашій країні. Тому велике вам спасибі, ми побачили ваш професіоналізм, ваш патріотизм, ми побачили, як ви ставитеся до вашої роботи відповідально. Ви показали свою ефективність і надали нам підтримку", – зазначив керівник району.

Після привітання та нагородження начальник зведеної роти Чернігова, Черкас, Житомира Олексій Зубенко зазначив, що такі заходи є дуже важливими для району, адже спільні патрулювання нацгвардійців, поліції і прикордонників завжди давали позитивні результати в охороні громадської безпеки громадян і боротьбі зі злочинністю. Підтвердженням цього є відсутність вчинення тяжких злочинів на території Болградського району під час перебування тут зведеної роти Національної гвардії України.

Також він подякував усім за гостинність і відзначив що в Болграді їм були надані найкращі умови перебування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, для демонтажу незаконних споруд у Черкасах шукають підрядну організацію.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах водійка врізалася в припарковане авто

Учора, близько 16-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Хрещатик за участі трьох автомобілів....

День Вишиванки у центрі Черкас — як це було (ФОТОРЕПОРТАЖ)

З нагоди Дня Вишиванки черкащани зібралися у сквері Юність, вдягнені у національний одяг. Тут влаштували мистецькі виставки, музичні та...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x