НовиниЧеркаським веслувальникам придбали сучасні тренажери

Черкаським веслувальникам придбали сучасні тренажери

-

- Advertisment -

Два нові ергометри поповнили інвентарну базу дитячо-юнацької спортивної школи з веслування в Черкасах, повідомляють у департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради.

Спортсмени говорять, що про такі тренажери тут мріяли давно. Тренери сподіваються, що, тренуючись на них, вихованці зможуть поліпшити свої результати під час змагань, а в департаменті освіти та гуманітарної політики обіцяють продовжити матеріально-технічне оснащення спортивних секцій.

Cучасні тренажери коштували бюджету 66 тисяч гривень. Академічне веслування в закладі розвинене на високому рівні. Торік вихованці вибороли закладу місце у п’ятірці найсильніших в Україні.

– Наша мрія здійснилася, адже тренажерам, які ми використовували, вже по 30–35 років, ми їх підтримуємо в доброму стані, проте до нових їм далеко, – розпoвідає директор Черкаської ДЮСШ з веслування Василь Романенко. – Якщо буде сприяння, в цьому році плануємо закупити тренажери для байдарників і каноїстів.

У школі займається 220 дітей. Роман Квітка одним із перших випробував нові ергометри. Каже, вони незамінні у підготовці до зимових змагань. Крім того, дозволяють стежити за рівнем навантаження та функціональними змінами в організмі спортсменів під час тренувань.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаському музеї відкрили "українофільську" виставку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x