НовиниЧеркащинаЧеркаським вчителям цього року затримали виплату премій (ВІДЕО)

Черкаським вчителям цього року затримали виплату премій (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Щорічну виплату премії вчителям цього року затримали. Викладацькому колективу довелося звертатися до депутатів Черкаської міськради, щоб ті допомогли вирішити питання. Про це розповіла голова Асоціації керівників шкіл Черкас Тетяна Скорик у програмі "Контакт" на телеканалі ВІККА.

"Виплата премії один раз на рік за законодавчими документами передбачається відповідно до посадового окладу. Ці кошти зараз виділяють із державного бюджету і не лягають тягарем на фінансові витрати нашого міського бюджету. Цього року із виплатою цієї премії дуже зволікали. Ми зверталися в департамент світи та гуманітарної політики, але з місяця в місяць кошти не надходили", – зазначає Тетяна Скорик.

Асоціація керівників шкіл за участю головного освітянина міста Ігоря Волошина, зав. відділенням і начальника управління обговорили цю ситуацію, де домовилися, що виплатити премію треба обов’язково в жовтні, проте її – не було.

Проблемою вчителів перейнявся секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький. Він порадив написати звернення до депутатів мерії. Своєю чергою, ті відправили запит у департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

"Департамент негайно відреагував і 15 листопада вчителі отримали преміальні кошти. Їх доплюсували до авансу", – розповіла голова Асоціації керівників шкіл міста.

Тетяна Скорик додає, що в документах не зазначають, в якому місяці її треба виплачувати: "Деякі і в березні виплачують, і серпні, але наші чомусь завжди до кінця року дотягують". Традиційно вчителі отримували премії до дня свого професійного свята, яке припадає на першу неділю жовтня.

Як повідомляв сайт vikka.ua, медикам зі Сміли виділять кошти, щоб виплатити зарплати.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x