НовиниОсвітаЧеркаським школярам показали, що таке суд, охорона і спецзасоби

Черкаським школярам показали, що таке суд, охорона і спецзасоби

-

- Advertisment -

Учням черкаської ЗОШ № 22 черкаські спецпризначенці провели екскурсію. Вони розповіли як працює Служба судової охорони в Черкаській області. Про це інформує пресслужба установи.

Співробітники Служби допомогли молоді відчути себе справжніми професіоналами своєї справи: бажаючі приміряли екіпіровку, інсценували оперативність дій збору та виїзду на уявний виклик резонансної справи в суді, передавали по рації надважливу інформацію, а також шукали вибухівку.

Також, на власному прикладі, хлопці та дівчата поетапно ознайомилися з перевіркою, яка проводиться для відвідувачів суду, дізналися як за допомогою спеціального пристрою можна виявити металеві речі, заборонені до пронесення.

Особливе зацікавлення викликала спеціальна аптечка, яка є невід’ємною у працівників під час несення служби в судах. Охоронці Феміди розповіли буденні життєві історії, в яких необхідні знання і навички допомогли зберегти людям життя.

«Бажання вдосконалюватись має бути головним орієнтиром під час вибору майбутнього фаху. Не потрібно боятися, що зробите невірний вибір, слід лише виявити свої найкращі уміння та навики і впевнено йти до своєї мети», – побажали молоді співробітники Служби.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x