НовиниЧеркащинаЧеркаським енергетикам підвищили зарплати

Черкаським енергетикам підвищили зарплати

-

- Advertisment -

З 1 березня 2019 року заробітна плата працівників ПАТ "Черкасиобленерго" зросте на двадцять відсотків. Це стало можливим завдяки тому, що в тарифі на розподіл електричної енергії було збільшено складову витрат на фонд оплати праці. Тож, вже 20 березня працівники Товариства отримають аванс з урахуванням підвищення. Про це інформує прес-служба ПАТ "Черкасиобленерго".

"Найбільша цінність Товариства – це люди. Тож головним завданням компанії є вчасна оплата праці та забезпечення працівників всім необхідним. Задля покращення умов соціального забезпечення було прийнято рішення одночасно підвищити рівень посадових окладів та місячних тарифних ставок на 20%. Важливою подією також стане перегляд Колективного договору ПАТ "Черкасиобленерго", який заплановано на 21 березня. У новій редакції ми заклали збереження тих пільг, які передбачає чинний Колективний договір, а також певне розширення соціальних гарантій та компенсацій. Дякую працівникам Товариства за плідну працю. Завдяки наполегливим зусиллям і злагодженій роботі усіх підрозділів компанії нам вдалося досягти вагомих результатів", – зазначив голова правління ПАТ "Черкасиобленерго" Олег Самчук.

Підвищенню заробітної плати передувала кропітка робота спрямована на стабілізацію фінансово-економічного стану Товариства в цілому.

"З приходом у березні 2017 року нового менеджменту, на нашому підприємстві відбулись не просто зміни керівного складу. Принципи та підходи до управління Товариством було повністю переформатовано, відносини із трудовим колективом кардинально змінились. Першочерговими задачами, які постали перед керівництвом підприємства на той час стали виведення ПАТ "Черкасиобленерго" із кризи, погашення заборгованості із заробітної плати та збереження кваліфікованого персоналу. І лише внаслідок згуртованих дій трудового колективу, розуміння та підтримки керівника підприємства вдалося не лише повністю погасити заборгованість із заробітної плати, але й з 01.09.2017 року підвищити посадові оклади і тарифні ставки працівників на 10 і 15% відповідно", – поінформувала директор з управління персоналом ПАТ "Черкасиобленерго" Надія Братаніч.

Самі ж працівники вважають підвищення заробітної плати приємним та позитивним стимулом.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах ухвалили нові тарифи на воду.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x