НовиниЧеркасиЧеркаський зоопарк відкрив свої двері: ціни не підвищував (ВІДЕО)

Черкаський зоопарк відкрив свої двері: ціни не підвищував (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У Черкасах вимушені переселенці згадують, який вигляд має спокійне мирне життя. Для малечі та їхніх батьків із Харкова, Чернігова, Київщини та інших гарячих точок України організували відвідини Черкаського зоопарку. Першу екскурсійну групу зустрічає особисто директор.

Тут у Черкасах вимушені переселенці відновлюють психічну рівновагу. Хоч, зізнаються, це важко. Адже вдома лишилися в кого батьки, в кого бізнес. Та й взагалі, все звичне, знайоме, рідне нині – під ворожим обстрілом. Але чернігівці на низькому старті – готові вертатися і реанімувати своє довоєнне життя.

Віктор, переселенець:

Нам потрібно просто обєднатися і викинути цього путєра і викинути його за кордон. І будемо жити далі. У своєму дворі самі приберемося.

Тут, під тихим небом, поки діти граються на майданчиках і розглядають тварин, дорослі збирають думки до купи. Говорять, гостинні Черкаси, створюють для цього всі умови.

Тетяна, переселенка:

Ми самі волонтери. Добро повертається…всім дякую, дуже тепло місто і ми вам дуже вдячні

Відвідини зоопарку для переселенців, які зупинилися у Черкасах, безкоштовні. Таку ініціативу волонтерів радо підтримали і владці, і керівництво парку.

Сам зоопарк свою роботу відновив напередодні. Адже без відвідувачів, зізнається його директор Євген Ван, утримувати парк із кожним днем стає все важче. Тому черкащанам за вхідний квиток платити все ж доведеться. Проте, за старою ціною.

Євген Ван, директор черкаського зоопарку:
Ми анонсували ще за 10 днів до початку війни ми анонсували підняття цін. Це було повізано зі зростанням утримання зоопарку: енергоносії. Але було прийнято рішення що ми не будемо піднімати ціни на квитки, бо всім тяжко і ми розуміємо цю ситуацію.

Анонсоване здорожчання у зоопарку вирішили притримати до мирних часів. А доти запрошують черкаську малечу відволіклася від ночей в укриттях.

Читайте також: Актори Черкаського театру гастролюють і волонтерять (ВІДЕО)

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x