додому Новини Черкащина Черкаський зоопарк продовжать реконструювати

Черкаський зоопарк продовжать реконструювати

0

На черкаський зоопарк чекають нові зміни У ньому хочуть повністю замінити старі вольєри на нові – сучасні та просторі, більше того – навіть розширити його територію. Натепер директор Євгеній Ван веде перемовини з потенційним інвестором із приводу концепції подальшого етапу перебудови звіринцю. Про це повідомляють на сайті Черкаської міської ради.

Разом із тим, міський голова Анатолій Бондаренко дав доручення облаштувати площу перед входом у зоопарк та стоянку для автомобілів (ця територія належить КП "Дирекції парків"). Раніше силами комунальних служб був здійснений поточний ремонт заїзду з боку вулиці 30-річчя Перемоги.

"Зараз нам хотілося б знести на території зоопарку всі старі приміщення та вольєри, натомість відбудувати нові – сучасні та комфортні для тварин. Водночас, у нас є плани з приводу його розширення, утім, для цього треба ще вирішити деякі земельні питання, – розповідає Євгеній Леонідович. – Загалом ми ще напрацьовуємо концепцію для продовження реконструкції. Оскільки для нас важливо не просто збільшити кількість відвідувачів, а й зробити все для того, щоб зоопарк міг повноцінно функціонувати".

За словами Євгенія Вана, за останні дев’ять років у черкаському зоопарку вдалося втілити в життя низку змін. Завдяки ним – він став більш привабливим для відвідувачів.

За останній рік їхня кількість суттєво зросла. Так, тільки за перше півріччя цього року на тварин туди прийшло подивитися стільки ж людей, як за весь попередній рік. До слова, в 2016-ому році там зафіксували близько 97 тисяч відвідувачів.

У скільки обійдеться новий етап реконструкції зоопарку, за словами Євгенія Вана, поки говорити зарано. Усе залежатиме від того, над чим розпочнуть працювати.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах завершили реконструкцію ділянки на Героїв Дніпра.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version