НовиниЧеркащинаЧеркаський зоопарк продовжать реконструювати

Черкаський зоопарк продовжать реконструювати

-

- Advertisment -

На черкаський зоопарк чекають нові зміни У ньому хочуть повністю замінити старі вольєри на нові – сучасні та просторі, більше того – навіть розширити його територію. Натепер директор Євгеній Ван веде перемовини з потенційним інвестором із приводу концепції подальшого етапу перебудови звіринцю. Про це повідомляють на сайті Черкаської міської ради.

Разом із тим, міський голова Анатолій Бондаренко дав доручення облаштувати площу перед входом у зоопарк та стоянку для автомобілів (ця територія належить КП "Дирекції парків"). Раніше силами комунальних служб був здійснений поточний ремонт заїзду з боку вулиці 30-річчя Перемоги.

"Зараз нам хотілося б знести на території зоопарку всі старі приміщення та вольєри, натомість відбудувати нові – сучасні та комфортні для тварин. Водночас, у нас є плани з приводу його розширення, утім, для цього треба ще вирішити деякі земельні питання, – розповідає Євгеній Леонідович. – Загалом ми ще напрацьовуємо концепцію для продовження реконструкції. Оскільки для нас важливо не просто збільшити кількість відвідувачів, а й зробити все для того, щоб зоопарк міг повноцінно функціонувати".

За словами Євгенія Вана, за останні дев’ять років у черкаському зоопарку вдалося втілити в життя низку змін. Завдяки ним – він став більш привабливим для відвідувачів.

За останній рік їхня кількість суттєво зросла. Так, тільки за перше півріччя цього року на тварин туди прийшло подивитися стільки ж людей, як за весь попередній рік. До слова, в 2016-ому році там зафіксували близько 97 тисяч відвідувачів.

У скільки обійдеться новий етап реконструкції зоопарку, за словами Євгенія Вана, поки говорити зарано. Усе залежатиме від того, над чим розпочнуть працювати.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах завершили реконструкцію ділянки на Героїв Дніпра.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x