НовиниЧеркаський журналіст заявив, що за ним стежили вночі

Черкаський журналіст заявив, що за ним стежили вночі

-

- Advertisment -

Редактор сайту "Кропива" Олександр Безпрозванний заявив, що його переслідували цієї ночі невідомі. Про це журналіст повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Безпрозванний розповів, що після відпочинку з друзями в одному з нічних клубів викликав таксі поблизу мерії. На автомобілі близько 2:30 ночі від від’їхав від міськвиконкому, вирушаючи додому в Білозір’я.

"Майже відразу за нашим автомобілем ув’язалася темно-червона Деу Нексіа з кількома пасажирами. Таксист одразу повідомив мені, що нас переслідують. Довів він це дуже просто. Звичайними, як для досвідченого водія, методами. По-перше, ми проїхали на червоне світло, Деу, поспішаючи за нами, зробила те ж саме. По-друге – на кільці біля літака зробили два кола, – Деу зробила те ж. На виїзді з міста Черкаси біля аеропорту АЗС Шелл ми призупинилися – Деу заїхала на АЗС, однак тільки ми рушили, одразу, не заправляючись, поїхала за нами. Деу супроводжувала нас орієнтовно до підстанції біля Черкас на Смілянській трасі, потім відстала, а згодом зовсім зникла, очевидно, повернулася в місто", – переповів нічні події журналіст.

Доїжджаючи додому, Безпрозванний вирішив не їхати аж до своєї вулиці, вийшовши з таксі раніше.

"Коли дійшов до повороту на свою вулицю, недалеко від мого дому вже чекав інший автомобіль із увімкненими габаритними вогнями. Я зрозумів, що це за мною, та змушений був переховуватися, щоб уникнути небажаної зустрічі з переважаючими силами противника. Додому потрапив лише о 8 годині ранку", – зазначає Олександр Безпрозванний.

Він запевняє, що державний номерний знак автомобіля, який переслідував його з Черкас, він запам’ятав. Тож уже сьогодні подасть заяву про переслідування та стеження невідомими особами до Черкаського РВ УМВС.

Хто стоїть за переслідуванням, журналістові невідомо.

"Останнім часом погроз на свою адресу не отримував, тому важко когось у чомусь звинувачувати. Проте більше всього пов'язую ситуацію з розслідуванням, яке я ініціював по одній з дільниць у селі Білозір’я 198 виборчого округу. Там вимальовується досить цікава схема можливих фальсифікацій із голосуванням удома. Зараз справу розслідує міліція", – зазначив Олександр.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x