НовиниКриміналЧеркаський журналіст заявив, що його побив чиновник: триває службове...

Черкаський журналіст заявив, що його побив чиновник: триває службове розслідування (Фото 18+)

-

- Advertisment -

Директор черкаського телеканалу «Антена» Валерій Воротник заявив у поліцію про напад на себе.

На своїй сторінці у Facebook журналіст розповів, що його побив начальник управління інспектування Станіслав Коломієць. Останній у відповідь на звинувачення продемонстрував скріни нецензурних повідомлень з боку Воротника.

Валерій Воротник переконує: чиновник разом із поплічником увірвався в офіс телеканалу та напав на нього, коли той працював за комп’ютером.

Facebook / Валерій Воротник

«Поки оговтався, отримав з десяток ударів по голові. Почав чинити спротив , але вони били вже з двох сторін. Справді по-чоловічому. Поліція працює. Я також», – написав Воротник.

За його словами, причиною нападу став попередній допис із критикою дій Станіслава Коломійця, якого звинуватили у «крадіжці інтелектуальної власності».

Натомість Станіслав Коломієць обіцяв прокоментувати ситуацію згодом. Нині його адвокати випрацьовують і готують зустрічний позов. У соцмережі Коломієць поширив скрін листування з Валерієм Воротником, аби можна було оцінити його «рівень журналістської етики».

Обережно, скріни містять ненормативну лексику!

У пресслужбі міськради повідомили, що Анатолій Бондаренко дав доручення департаменту управління справами та юридичного забезпечення провести службове розслідування із відстороненням Станіслава Коломійця від займаної посади на час проведення розслідування.

Тим часом у поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345-1 КК України (Умисне заподіяння журналісту, його близьким родичам чи членам сім’ї побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку із здійсненням цим журналістом законної професійної діяльності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Як повідомляють у секторі комунікацій ГУНП в Черкаській області, Валерія Воротника з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні. Слідчі ж встановлюють усі обставини кримінального правопорушення.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині посадовець попався на підробці судових рішень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x