додому Новини Черкащина Черкаський журналіст ініціював похід на гору Афон, щоб відзначити День Незалежності

Черкаський журналіст ініціював похід на гору Афон, щоб відзначити День Незалежності

0

Черкаський журналіст, головний редактор газети "Козацький край" Олег Островський зібрав групу бажаючих та відправився на гору Афон для того, що відзначити в священному місці День Незалежності України. Про це пише "Козацький край".

Похід святими місцями Афону розпочався 21 серпня і триватиме до 29 серпня.

"21 серпня розпочалася подорож на Святу Землю Афона. Тільки заїхали в Уранополіс − "місто неба" −маленьке село на півострові Айон-Орос, який є частиною великого півострова Халкідікі. Всі прочани на Святу Гору Афон відправляються із порту Дафні з місцевої пристані, адже саме в Уранополісі видають письмовий дозвіл "Афонську візу", − зазначив на своїй сторінці у Facebook Олег Островський.

Facebook / Олег Островський

Нагадаємо, що минулого року черкаський журналіст вже підкорював священну гору. Тоді, Олег Островський ходив у похід із двома своїми колегами Андрієм Кравцем та Володимиром Гамалицею. Також до них долучився Настоятель чигиринського храму Святих Петра і Павла та холодноярського храму Петра Багатостраждального (Калнишевського) отець Василь Циріль.

Четверо черкащан зустріли головне свято Успіння Богородиці у головному Її храмі на вершині третього виступу Халкідонського півострова − Айон-Оросі в Егейському морі, піднявши синьо-жовтий прапор України поруч з прапором монастирської держави Афон.

Минулого року свій похід, що мав назву "Вогонь Волі і Віри", був присвячений 26 річниці Дня Незалежності України.

Як повідомляв сайт vikka.ua, маленьких черкащан запрошують на шоу велетенських мильних бульбашок.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version