НовиниЧеркащинаЧеркаський художник зобразив мурал на будівлі пожежно-рятувальної частини (ФОТО)

Черкаський художник зобразив мурал на будівлі пожежно-рятувальної частини (ФОТО)

-

- Advertisment -

19 липня черкаський художник Андрій Коломієць закінчив мурал на фасаді аварійно-рятувального загону спецпризначення в Південно-Західному районі Черкас. Про це у Facebook повідомив речник ДСНС у Черкаській області Костянтин Проценко.

Це вже другий мурал, що прикрасив пожежно-рятувальний підрозділ у Черкасах. Для завершення триметрового графіті Андрію Коломійцю знадобилося три дні.

"На малюнку зображено рятувальника, який поспішає на допомогу, до місця надзвичайної події. Рятувальник упевнено крокує туди, де його чекає важка, можливо небезпечна, робота. Мені здається, що ця тема добре підходить не лише для пожежно-рятувальної частини, а й для житлового мікрорайону, оскільки привертає увагу до проблем попередження пожеж та до поважної та шанованої професії", – розповів про свою роботу Андрій Коломієць.

Автор додає, що створювати мурали достатньо важко, тому що це великий обсяг роботи. Доводиться працювати на вишках, підйомниках, нестійких драбинах, що ускладнює процес створення картини.

"Перший мурал, який, за участі молодих талантів з художнього технікуму, минулого року з"явився на бетонній стіні підрозділу, був пробною кулею. Проте його встигли вже полюбити для створення селфі та загальних фото", – пояснює начальник аварійно-рятувального загону Управління ДСНС Олександр Дубинець.

Для створення малюнку художник використав спеціальну фарбу для стрит-арту, вона стійка до будь яких погодних умов, тому мурал ще довго буде прикрашати фасад підрозділу Служби порятунку.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаському музеї вперше презентували виставку молодого канівчанина.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x