додому Новини Черкаси Черкаський храм збирає гроші на машину для військових

Черкаський храм збирає гроші на машину для військових

0

Храм Миколая Чудотворця проводить збір коштів на покупку автомобіля для українських військових. Ієрей Дмитро Ярославський просить небайдужих долучитися посильним вкладом у спільну справу. Про це він повідомив власному кореспонденту ВІККА.

За словами ієрея Дмитра Ярославського, храм Миколая Чудотворця ПЦУ, який розташований поблизу Площі 700-річчя міста Черкаси, з перших днів війни активно допомагає військовим та цивільним громадянам.

– Допомагаємо, як можемо, адже прихід відносно невеликий. Допомагали облаштовувати бомбосховище на базі Бакалія. Приймали і передавали гуманітарну допомогу. Закуповували на спільно зібрані кошти рації, плити для бронежилетів, тактичні рукавиці, окуляри, джгути. Замовили тепловізор для захисників: чекаємо, коли його доставлять, – розповідає ієрей.

Купити автомобіль для танкістів попросив церковників земляк із Черкас. Мовляв, перенозити боєкомплекти руками дуже виснажливо і займає багато часу, від чого страждає бойова ефективність.

Необхідна машина коштує 6 300 євро. Уже вдалося зібрати 5 200, священик просить долучитися до збору.
– До нас звернулися люди, які допоможуть купити на зібрану суму навіть два автомобілі. Якщо це вдасться, один передамо «азовцям», як і планували, а інший передамо на Центр допомоги армії, вони знають, кому він потрібний, – розповідає Дмитро Ярославський.

Приват

4149 6090 1194 9221

Ярославський Дмитро Ігорович

Читайте також: В Умані відкрили меморіальний кабінет «хранителю Софіївки»

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version