додому Новини Черкащина Черкаський вуличний театр долучився до "рудого" фестивалю в Одесі (ФОТО)

Черкаський вуличний театр долучився до "рудого" фестивалю в Одесі (ФОТО)

0

30 серпня в Одесі втретє відгримів щорічний "Рудий фестиваль", участь у якому вже вдруге взяв вуличний театр "Джайра" з Черкас.

"Це дивовижний фестиваль. І не лише гумору, а й миру, добра, посмішки. Учасники мали бути необов’язково рудоволосі, вистачало перуки цього кольору або одягу", – розповідає сайту vikka.ua учасниця заходу,  дизайнер сценічних костюмів "Джайри" Олена Брильова. Саме вона стала автором костюмів, в який і виступили "джайрівці", дивуючи одеську публіку яскравістю та креативністю.

На фестиваль з’їхалися люди зі всієї України. Навіть більше – був поставлений рекорд країни за кількістю природно рудих в одному місці – 83 особи. Цьогоріч обирали Короля й Королеву "Рудого фестивалю". Костюми переможцм також пошила Олена Брильова, вони залишились в організаторів. Віднині в Одесі "коронуватимуть" рудоволосих комтюмами, створенимии саме в Черкасах.

Організатори вже запросили черкаську "Джайру" взяти участь у фестивалі наступного року. Ба, більше, талановиті черкасці допомагатимуть в організації "рудого" заходу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах втретє відгримів фестиваль короткометражного кіно.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version