додому Новини Спорт Черкаський водоканал заплатить майже пів мільйона гривень за адвокатські послуги

Черкаський водоканал заплатить майже пів мільйона гривень за адвокатські послуги

0

КП "Черкасиводоканал" має сплатити понад 483 тисячі гривень за послуги адвокатів, які представлятимуть інтереси комунального підприємства в суді.

Як свідчать дані системи Prozorro, договір з переможцем тендеру – Адвокатським об’єднанням "Гарантія захисту" укладений 11 лютого. 

Виконавець повинен представляти інтереси водоканалу в суді за позовом комунального підприємства до Головного управління ДФС у Черкаській області про визнання протиправним та скасування індивідуального акту. Загальна сума позовних вимог – понад 24 мільйони гривень.

Протокол засідання робочої групи по вказаній закупівлі свідчить, що на виконання замовлення було два претендента: адвокат Володимир Поліщук, який за свої послуги просив 3% від суми позову (понад 700 тисяч гривень) та "Гарантія захисту" з пропозицією 2% від суми позову – 483 тис. грн. Зрештою, перемога дісталась другому претенденту.

Адвокатське об’єднання "Гарантія захисту" очолює Марина Василенко. Ця компанія вже не вперше отримує можливість надавати правничу допомогу саме "Черкасиводоканалу": в лютому 2019-го комунальне підприємство заплатило "Гарантії захисту" за аналогічні послуги 96 тисяч гривень, а вже за місяць, у березні 2019 року, – майже 230 тисяч гривень.

Згідно з договором, адвокати вже мали отримати 290 тисяч авансу. Решту суми замовник зобов’язується перерахувати після закінчення судового процесу і складення акту виконаних робіт.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські комунальники за тиждень спустили майже 100 тисяч на послуги столичних адвокатів.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version